Класічны 2,5-павярховы дом у Тайвані праходзіць мадэрнізацыю

Blank - праект студыі HAO Design з Пингтунга (Тайвань). Спецыялісты студыі ўзяліся змяніць класічны двухпавярховы дом з антрэсолях старой пабудовы. Звычайна пры рэканструкцыі падобных дамоў антрэсоль дэмантуюць, так як дадзены элемент перашкаджае асвятленню і не дазваляе змантаваць лесвіцу ў адзін пралёт. Аднак у HAO Design знайшлі іншае выйсце.

Дызайнеры вырашылі дэмантаваць сцены, аддзялялі антрэсоль ад асноўнай часткі дома. Дзякуючы такому рашэнню атрыманае ў выніку полутораэтажное прастору выглядае адкрытым і яркім.

Пад антрэсолях размясцілася лаканічная кухня з вялікім акном у сталовай зоне. Падваконнік адначасова выконвае функцыю лавы, якая працягнулася ўздоўж адной з бакоў стала.

Лесвіца была перанесена з пярэдняй частцы дома ў заднюю - туды, дзе раней была кухня.

Ўчастак даху над лесвіцай выкананы з напаўпразрыстага матэрыялу - такое рашэнне дазволіла забяспечыць доступ у памяшканне натуральнага святла.

Антрэсоль было вырашана ператварыць у адкрытую бібліятэку.

На верхнім паверсе знаходзіцца галоўная спальня з адкрытай ваннай зонай.

У ваннай зоне ўсе паверхні аздобленыя дрэвам, што візуальна робіць прастору больш "цёплым".

Глядзіце відэа: Our Miss Brooks: First Day / Weekend at Crystal Lake / Surprise Birthday Party / Football Game

Пакіньце Свой Каментар