Пляжны дом у Монтауке ад Space Exploration

Нью-ёркская студыя дызайну Space Exploration прадстаўляе праект рэканструкцыі трохпавярховага дома ў Спліце, размешчанага ў Монтауке (Нью-Ёрк). Гэты дом, які належыць маладой сям'і, быў пабудаваны на вяршыні густа зарослага лесам скалы. З вокнаў адкрываюцца віды на Форт Понд і Форт-Понд-Бэй. Нетрывіяльная планіроўка ўключае адкрытую кухню і гасціную, размешчаную на верхнім паверсе, дзе члены сям'і збіраюцца для зносін.

Перавагі галоўнай жылой зоны - вялікае акно на столі і рассоўныя шкляныя дзверы, што напаўняюць памяшканне натуральным святлом.

У цэлым інтэр'ер быў выкананы ў нейтральнай каляровай палітры, узмоцненай белымі сценамі і крысамі і дапоўненай мэбляй светлых, цёплых драўняных тонаў. Белыя паверхні рэзка адлюстроўваюць святло, робячы прастору адкрытым і паветраным.

Мэбля была набыта уладальнікамі дома ў ходзе паездкі па Еўропе, а таксама ў Марока і Цэнтральнай Амерыцы. У выніку быў атрыманы эклектычны інтэр'ер.

Простая драўляная лесвіца, як і светлыя драўляныя падлогі, адлюстроўвае нефармальную эстэтыку дома.

Пакіньце Свой Каментар