Балансуе дом ад Luigi Rosselli Architects

Luigi Rosselli Architects спраектавалі балансуе Дом у адносна новым прыгарадзе на паўночным узбярэжжы Сіднэя (Аўстралія), які складаецца з двух частак: адзін над іншым. Спальня верхняй частцы "лунае" над ніжняй, дзе знаходзіцца агульная сямейная плошчу.

Верхні паверх пакрыты белым дрэвам, што збольшага нагадвае жалюзі, у той час як ніжні паверх ўяўляе сабой базавы падмурак з цаглянага мура цёмна-чырвонага колеру. Белая спальня выглядае як крыло, лунаў над басейнам.

Убудаванае барбекю Electrolux ўстаноўлена ў адну з сцен ўнутранага двара.

Высокія столі з драўлянымі бэлькамі ствараюць адкрытую і светлую сямейную пакой, якая была ўпрыгожана мяккай мэбляй, абранай Аляксандрай МакДонаха для Decus. Рассоўная перагародка дадае архітэктурны элемент у прасторы.

Паверхню цёмнага дуба і сталёвыя парэнчы парушаюць баланс белых сцен.

Абпаленыя пліткі выкладзеныя на пляцоўцы пры ўваходзе, утвараючы подсціл; гэта першае што бачаць госці, калі прыходзяць.

Фотаздымкі зроблены Эдвардам Бёрчем і Джасцінам Аляксандрам.

Пакіньце Свой Каментар