Двухузроўневы пентхаус ў Тэль-Авіве. Крэатыўнае падзел прасторы

Праект гэтай кватэры для сям'і з двума дзецьмі распрацаваны Toledano + Architects. Асноўнай задачай было падзел дзіцячай і бацькоўскай зон, захоўваючы пры гэтым прасторы, якія падахвочваюць да зносін.

"Пентхаус выкананы ў блочна-модульным стылі з такімі элементамі, як слізгальныя дзверы, патаемны бар у кніжнай шафе і шматфункцыянальны металічны стол, - распавядаюць архітэктары, - гэта забяспечвае кожны куток хаты рознымі функцыямі ў розны час сутак".

Адна з самых яркіх дэталяў дызайну кватэры - падвесная лесвіца, якая, дзякуючы натуральнаму асвятленні адкідвае мудрагелістыя геаметрычныя цені ў гасцінай.

"За аснову для дзіцячай быў узяты канцэпт" пляцоўкі для гульняў ". Ложкі, кніжныя паліцы, стол і шафы суседнічаюць з дошкай для крэйд, драўляным дамком і картай свету лазернай гравіроўкі на сцяне, што спрыяе развіццю крэатыўнай жылкі ў дзяцей. У той жа час бацькоўская частка кватэры мае патрэбу ў сваім уласным, больш строгай, архітэктурным мове "- каментуюць архітэктары.

Каб стварыць эфект непрерывающегося прасторы, гасцёўня плаўна пераходзіць у альтанку пад адкрытым небам, аплеценыя жывы расліннасцю і якая адкрывае унікальны від на Тэль-Авіў.

(Інфармацыя прадстаўлена Toledano + Architects, фатаграфіі Адэда Смадара)

Пакіньце Свой Каментар